Home » AG Nutrition International
DARI PERMULAAN YANG MERENDAH HATI… KAMI ADALAH AG NUTRITION

Tiga pengasas AG Nutrition membuat langkah pertama mereka untuk menyertai perniagaan pemasaran rangkaian untuk mendapatkan kebebasan kewangan. Dengan lebih 20 tahun pengalaman di antara mereka dalam industri perbankan pelaburan, jualan dan pemasaran, mereka memasuki dunia Pemasaran Rangkaian pada tahun 2011 dan mengembangkan rangkaian mereka di seluruh rantau Asia Tenggara sambil menggondol pelbagai anugerah dan penghargaan, mengubah orang dalam kalangan mereka, dan memperbaiki kehidupan di sepanjang jalan. Melalui kepimpinan dan kisah kejayaan yang terbukti pada masa lalu, ketiga-tiga mereka kini membawa AG Nutrition kepada pergerakan Pemasaran Rangkaian dengan harapan ini akan mengubah perniagaan Pemasaran Rangkaian Masa Depan.

AG Nutrition memberi tumpuan untuk meningkatkan kesejahteraan manusia secara keseluruhan, menggunakan produk suplemen kesihatan revolusioner, peluang perniagaan yang unik dan budaya kepimpinan barisan hadapan. Kami komited untuk mengubah orang, satu demi satu.

MISI SYARIKAT

Kami didorong untuk mengubah orang dalam kalangan kami ke arah kelihatan lebih baik, berasa lebih baik dan hidup lebih baik melalui suplemen kesihatan yang optimum.

ag nutrition directors