Ketahui khasiat Nutrisi dan manafaat AG Cera

Apakah itu AG Cera?

AG Cera adalah sejenis makanan kesihatan yang sangat tinggi kandungan anti-oksidan. Ramuannya terdiri dari Ceramosides dan bahan terbaik lain yang bersih diproses menggunakan teknologi moden terkini untuk mendapatkan ekstrak khasiat yang boleh diserap dengan cepat oleh badan dan memberi kesan yang cepat dan aktif untuk tujuan kesihatan.

Apa pula anti-oksidan?

Anti-Oksidan adalah bahan atau dalam konteks ini adalah makanan yang menghalang dari kotoran menutup fungsi setiap organ badan menyebabkan badan tak boleh berfungdi dengan sempurna.

Sebab tu kita kerap letih dan lesu. Malah akan mengalami berbagai kesakitan akibat dari kotoran atau dalam erti kata lain, racun yang berpunca dari pemakanan yang tidak terkawal dek nafsu makan yang tinggi dan akhirnya menghidap penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, gout dan sebagainya.

Dengan mengambil AG Cera yang mengandungi agen anti-oksiden yang sangat tinggi, Organ badan kita akan di’cuci’ melalui tindakbalas semuajadi seterusnya menghalang kotoran/racun melekat semula. 

Sebab tu orang yang mengambil AG Cera akan merasa tubuh badan mereka kembali sihat dan aktif walaupun telah bertahun menderita dengan berbagai penyakit.

Para saintis dan doktor perubatan tidak akan terkejut jika mereka tahu pesakit tersebut mengambil makanan yang bersih dan HALAL yang mengandungi anti-oksidan yang tinggi iaitu AG Cera!

Jadi, jom kita sama-sama ambil AG Cera 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan pagi letak di bawah lidah untuk merawat semula tubuh badan kita yang telah lama tercemar seterusnya terus kekal sihat dan ceria.

Apa yang ada dalam Ramuan AG Cera?

Hadiah Alam Semulajadi untuk Kesihatan Optimum

Dengan gabungan teknologi phyto dari Perancis dan Sepanyol, AG Cera membawakan anda komponen terbaik yang ditawarkan oleh alam semula jadi untuk kesihatan dan kecantikan. Mengoptimumkan badan anda dengan AG Cera akan menjadikan anda kelihatan lebih baik, berasa lebih baik dan hidup lebih baik!

Bahan-bahan AG Cera:

ceramosides

CERAMOSIDES™

Ceramosides™ ialah bahan semulajadi yang dikaji secara klinikal untuk kecantikan dari dalam ke luar. Mengambil Ceramosides™ secara lisan memberikan sumber Ceramides yang baik untuk kulit, yang penting untuk kulit yang sihat dan muda.

hytolive

HYTOLIVE®

Hytolive® ialah teknologi yang menekankan sifat Hydroxytyrosol buah zaitun. Berasal daripada ladang zaitun di Sepanyol, Hytolive dihasilkan menggunakan buah zaitun dengan kualiti dan khasiat terbaik.

curcumin

Curcumin adalah bahan aktif yang terdapat dalam rempah kunyit. Selama berabad-abad di Asia, kunyit dikenali sebagai rempah yang mempunyai banyak manfaat kesihatan.

sakura-flower

Sakura adalah tumbuhan bunga yang banyak ditemui di Jepun. Secara tradisinya ia digunakan secara meluas sebagai rutin penjagaan kulit penting di kalangan wanita Jepun.

gymnema-sylvestre
Gymnema Sylvestre ialah pokok renek memanjat berkayu yang biasa ditemui di hutan tropika India, Afrika dan Australia. Ia juga dikenali sebagai “pemusnah gula” dalam bahasa Hindi.

DELIMA
Delima, atau Punica Granatum, adalah pokok renek yang menghasilkan buah merah. Delima adalah antara buah-buahan yang paling sihat di Bumi dan mengandungi sebatian tumbuhan yang bermanfaat, tiada tandingan dengan makanan lain.

BERRIES CAMPURAN
Antara superfood paling popular setakat ini. Beri campuran ialah gabungan beri hitam, elderberi, raspberi, dan beri biru. Ia mengandungi sifat antioksidan yang tinggi yang bermanfaat kepada sistem badan.

white-peach
Buah pic kaya dengan serat, vitamin dan mineral. Ia juga mengandungi sebatian tumbuhan yang bermanfaat seperti antioksidan, yang membantu badan anda menua dengan anggun.