Ketahui khasiat Nutrisi dan manafaat AG Fiberee

Ag Fiberee Di Formulasi Kan Untuk Membantu ‘Cleanse And Detoxify’ Sistem Usus, Mengurangkan Rasa Keinginan Makan Dan Membuatkan Rasa Kekenyangan

Apa yang ada dalam Ramuan AG Fiberee?

Tingkatkan kesihatan usus anda sambil kekal dalam bentuk badan dengan rasa lazat buah-buahan tropika dan pic putih melalui gabungan teknologi daripada Psyllium Husk dan Frutafit ®.

Bahan-bahan AG Fiberee:


Psyllium ialah sejenis serat yang diperbuat daripada sekam benih tumbuhan Plantago ovata. Ia kadangkala dipanggil ispaghula, yang paling biasa dikenali sebagai julap.
inulin chicory root
Inulin Frutafit® ialah serat pemakanan larut prebiotik yang diekstrak daripada Akar Chicory dan mengandungi kedua-dua sifat pemakanan dan fungsian.
Digenzyme™
Digenzyme™ ialah suplemen enzim penghadaman komprehensif yang terdiri daripada 5 enzim penghadaman berkuasa yang memudahkan penghadaman dan penyerapan nutrien yang lebih baik dalam badan.
Maltodekstrin Tahan (Fibersol®-2 )
Resistant Maltodextrin ialah serat makanan larut yang diperoleh daripada jagung yang membantu menyokong keteraturan usus yang sihat.
Papain ialah enzim proteolitik yang diekstrak daripada buah mentah tumbuhan betik. Enzim papain dalam betik boleh menjadikan protein lebih mudah dihadam.