Apa yang ada dalam Ramuan AG Mexx?

Adakah anda bersedia untuk menjadi lelaki sejati? AG Mexx ada di sini untuk membantu anda meningkatkan keyakinan anda dan mengawal kejantanan anda! Supplemen semulajadi yang diperkaya dengan herba semulajadi seperti Ashwagandha dan Saw Palmetto – direka untuk membantu anda meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan prestasi fizikal.

Bahan-bahan AG Mexx:

ASHWAGANDHA
Ashwagandha boleh membantu menguruskan tekanan dalam badan manusia dan mengurangkan tekanan yang berkaitan dengan prestasi seksual, dengan itu meningkatkan prestasi kesihatan seksual anda secara keseluruhan. Ashwagandha juga dikenali untuk meningkatkan testosteron dan meningkatkan kesuburan lelaki, menggalakkan daya tahan, kekuatan, kadar pemulihan otot dan menyokong kognisi, ingatan dan tumpuan. Kajian menunjukkan bahawa orang yang mengambil Ashwagandha mempunyai tahap yang lebih rendah pada skala tekanan, kurang kebimbangan dan mood yang lebih baik secara keseluruhan.
SAW PALMETTO
Saw Palmetto menyokong dan membantu mengurangkan kebimbangan umum seperti kesihatan prostat, bertanggungjawab untuk mengekalkan kesihatan sperma, dan mencegah keguguran rambut pada lelaki akibat Dihydrotestosterone (DHT). Saw Palmetto juga meningkatkan tahap testosteron dengan mengurangkan aktiviti 5α-R — enzim yang bertanggungjawab untuk menukar testosteron kepada Dihydrotestosterone (DHT).